Ons Genoegen, Santa Pola

 

Club Ons Genoegen, Santa Pola

Club Ons Genoegen
 
Locatie Bar los Holandeses, Avda Blasco Ibañez 43, 03130 Santa Pola (Alicante)
Contact: Willem Veldkamp tel. 966699815 of email onsgenoegen.santapola@hotmail.com
 
Ons Genoegen staat voor gezelligheid. En dat is wat de club Ons Genoegen in Santa Pola nastreeft: op de woensdagmiddag bij elkaar komen om lekker een praatje te maken, een kaartje te leggen of bij voorbeeld jeu de boules te spelen op het strand. Dus geen commerciele verkooppraatjes, geen verplichte deelname aan activiteiten en geen financiele verplichtingen, maar een mogelijkheid om andere naar Spanje geemigreerde of vakantievierende landgenoten te ontmoeten.
Onder het mom van ,Niets moet, maar alles mag´ is iedereen donderdags vanaf 14.00 uur dan ook van harte welkom bij de club!

Over Bar los Holandeses

Na 18 jaar Bar ´t Keldertje in Willemstad, openden wij in juni 2004 de eerste Nederlandse bar aan het strand in Santa Pola. Bar los Holandeses is inmiddels een begrip geworden in dit vissersstadje vlakbij Alicante en Elche. Je kunt er heerlijk smullen van Nederlandse en Spaanse snacks of een keuze maken uit de vele gerechten, die worden geserveerd met verrukkelijke frites. Van 12.00 tot 17.00 is er bovendien een dagmenu verkrijgbaar voor slechts 9,95. Kom gewoon gezellig langs voor een kopje koffie, een biertje of om voor een redelijke prijs te eten. En dat kan op het strand, binnen of op het overdekte terras met uitzicht op het strand.
Dit bericht werd geplaatst in Nederlandstalige club. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s